Технологични Системи

ул. България № 5, Petrich, 2850
Технологични Системи Технологични Системи is one of the popular Computer Repair Service located in ул. България № 5 ,Petrich listed under Local business in Petrich , Computer Service in Petrich , Computer Store in Petrich ,

Contact Details & Working Hours

More about Технологични Системи

Технолоджи Системс ЕООД е фирма специализирана в областта на:
- Проектирането, доставката, инсталацията и поддръжката на системи за видеонаблюдение;
- Оторизиран представител на MISTRAL SOFTWARE;
- Контрол на достъпа и работното време;
- Продажба, сервиз и абонаментна поддръжка на компютърна и офис техника;
- Продажба и сервиз на фискални устройства DATECS;
- Професионално LED осветление;

• Проектирането, доставката, инсталацията и поддръжката на системи за видеонаблюдение. Ние от Технолоджи Системс ЕООД, сме специализирани в проектирането, доставката, инсталацията и поддръжката на системи за видеонаблюдение. Проектът на системите за видеонаблюдение е ключов елемент за постигане на желаните цели и висока степен на ефективност. Правилният подбор на техническите средства за видеонаблюдение като камери, обективи, DVR система, технология (конвенционална или мегапикселова) са в основата за успешна реализация на проекта. Ние предлагаме пълно комплексно обслужване - консултации, проектиране, доставка, монтаж, гаранционен сервиз и абонаментна поддръжка. Във фирмата работят перспективни специалисти с отлична професионална квалификация, готови да разрешат различни проблеми и да реализират всяка идея. Нашата цел е да предложим винаги качествени и изпитани продукти с гаранция и най-добрите услуги съобразени с европейските стандарти.
• Оторизиран представител на MISTRAL SOFTWARE - Лидер на пазара в инсталирането на софтуерни решения за заведения, магазини, ресторанти и хотели, както и обекти за бързо и столово хранене. Мисията ни е да отговорим на нарастващите нужди на нашите клиенти и партньори. Ние непрекъснато работим за повишаването на функционалностите на продуктите. Доверието на нашите клиенти ни мотивира да се стремим към още по-добро качество на обслужване, да оптимизираме процесите и да повишим ефективността на работа при внедряване и поддържка на системите.
• Контрол на достъпа и работното време. Проектиране и изграждане на цялостна система. Терминали за контрол на достъп и работно време отчитат присъствието на служителите и работниците и с тях може да бъде контролирано влизането на определени лица в определени обекти и помещения. Възможност за различни справки: дневни, месечни, годишни; Идентификация на лицата се извършва посредством безконтактни чип-карти.
• Продажба, сервиз и абонаментна поддръжка на компютърна и офис техника. Доставка на оборудване – висококaчествени и надеждни продукти на световно признати марки – Asus, Dell, Lenovo, Fudjitsu, Toshiba, Acer и др. Монтаж, инсталация и настройка. Сервиз – гаранционен и извънгаранционен, абонаментна поддръжка и обслужване на системите.
• Продажба и сервиз на фискални устройства DATECS - лидер в производството и разработката на иновативни ПОС решения. Предлагаме мобилни разплащателни системи, принтери, касови апарати, баркод четци и аксесоари. Каквито и да са нуждите на Вашия бизнес, нашите устройства ще ги удовлетворят.
• Професионално LED осветление - Светодиодните лампи са енергийно ефективни, екологични и предлагат разнообразие от цветове, при експлоатационен живот от 35-50 000часа. Избирайки нашите продукти вие можете да облекчите сметката си за ток и да получите едно качествено и атрактивно осветление с множество приложения за вашия търговски обект.

Map of Технологични Системи